Menu Zavřeno

hotel Cocoa Island 5 * Maledivy

Hotel Cocoa poloha Maledivy

Velikost ostrova Cocoa Island je 400 m x 55 m. Hotel Cocoa se nachází asi 30 kilometrů od hlavního města Male v místě zvaném Makunufushi v Jižním Male Atolu. Transfer z maledivského letiště Hulhule trvá necelých 45 minut jízdy lodí. Hotel Cocoa tvoří celkem 33 vilek inspirovaných dhoni lodí, které používají místní rybáři k rybolovu. Vilky jsou propojeny dřevěným chodníkem, který vede nad mělkým oceánem. Z pokoje lze vyjít na volnou terasu a z terasy přímo do moře. Vilky jsou těchto úrovní – vila se dvěma ložnicemi, vila s jednou ložnicí, loft vila a dhoni suity.


dhoni vodní vila – hotel Cocoa

vily hotelu Cocoa

Pokoje hotel Cocoa Island – Maledivy

Všech 33 vilek maledivského hotelu Cocoa Island je vybaveno klimatizací, stropním ventilátorem, telefonem s přímou volbou, bezplatným internetovým připojením Wi-Fi, LCD nebo plasmovou TV, DVD přehrávačem, bezpečnostním sejfem, kompletně vybaveným minibarem, kávovarem a příslušenstvím, bezplatnou balenou vodu a čerstvým ovocem denně. Vily mají sluneční palubu s lehátky a slunečníkem, koupelnu s WC a vanou, samostatný sprchový kout a prostorný obývací pokoj.


vila Cocoa – interiér

bazén

Cocoa Island – vybavení hotelu – Maledivy

V hotelu Cocoa Island se nachází potápěčské centrum, fitness centrum, tělocvična jogy, masáže, vodoléčba, parní lázně, bazén, knihovna, boutique, obchůdek se suvenýry, internetová kavárna, 24 hodinová recepce a pokojová služba, prádelna, hlídání dětí, meditační a relaxační prostory.


vily Coca ve tvaru dhoni

bazén a bar

Cocoa island – sportovní možnosti – Maledivy

V maledivském hotelu Cocoa island se můžete věnovat windsurfingu, půjčit si kanoi, zacvičit jogu jog, potápět se a šnorchlovatí, plachtit na katamaránu nebo se věnovat rybolovu. Můžete se také zůčastnit výletu na jiný ostrov na Maledivách.


plážový bar

Vodní vila