Menu Zavřeno
Maldives-maldivy

hotel Anantara Dhigu 5* – Maledivy

hotel Maledivy Anantara Dhigu

Velikost maledivského ostrova Anantara Dhigu je asi 120 x 500 metrů. Hotel Anantara Dhigu se nachází v jižním Male Atolu na Maledivách. Anantara Dhigu je vzdálený 20 km jižně od mezinárodního maledivského letiště Male a transfer je prováděn rychlolodí. Jeho blízká poloha k letišti umožňuje i výhodné noční transfery.


vodní vila Anantara Dhigu maledivy

vodní villa s privátním bazénkem

Anantara Dhigu pokoje – hotel Maledivy

K ubytování se v tomto maledivském hotelu nabízí klientům celkem 110 pokojů v elegantchích vilkách, suitách nebo bungalovech. Plážových vilek je v Anantara Dhigu celkem 68 a jsou umístěny na privátní pláži s výhledem na oceán. Všechny vilky mají otevřenou koupelnu se sprchou. Dále je k dispozici 38 vodních suitů a 2 beach front pool vily s malým bazénkem. 36 vodních bungalovů a 14 deluxe vodních bungalovů. Všechny pokoje hotelu Anantary Dhigu jsou vybaveny klimatizací, minibarem, TV, CD přehrávačem, pokojovým sejfem. Dále je na pokoji k dispozici rychlovarná konvice a vysoušeč vlasů.


pláž hotelu Anantara Dhigu

beach bungalov interiér

Anantara Dhigu – hotel Maledivy

V hotelu Anantara Dhigu jsou 4 restaurace (hlavní, thajská, italská, grill), recepce, bar, bazén, tenisový kurt, internetové centrum, tělocvična pro jógu, fitness, skvěle vybavené PADI centrum 5*. Hotel umožňuje výlety na sousední maledivské ostrovy, které se objednávají na recepci. Dále hotel Anantara Dhigu nabízí potápění, šnorchlování a nemotorové vodní sporty.


bazén – Anantara Dhigu Maledivy

spa – Anantara Dhigu

hotel Anantara – doporučení

Hotel Anantara Dhigu doporučujeme všem náročným klientům, kteří chtějí na Maledivách strávit luxusní dovolenou


vstupní budova maledivského hotelu

restaurace v hotelu Anantara Dhigu