Menu Zavřeno

hotel Hideaway Dhonakulhi 5* – Maledivy

Hideaway Dhonakulhi – poloha – hotel Maledivy

Ostrov Hideaway Dhonakulhi se nachází v Haa Alif Atolu na Maledivách, asi 250 km od maledivského mezinárodního letiště. Transfer trvá 45 minut hydroplánem a potom dalších 20 minut rychlolodí. Ostrov je 1,4 kilometrů dlouhý, ve tvaru půlměsíce a obklopuje ho 3.200 metrů dlouhé bílé pláže. Hotel Hideaway Dhonakulhi byl otevřen v roce 2005 a tvoří ho 43 luxusních doškových soukromých vil a 29 apartmánů. Všechny vily a apartmány jsou rozmístěny podél pláže nebo v bujné vegetaci, minimálně vzdálené od sebe 30 metrů, takže tvoří soukromí pro všechny hosty. Vilové komplexy zde patří k největším na Maledivách a nabízejí panoramatický výhled na tyrkysovou lagunu. Vily jsou velmi vkusně zařízeny a vybaveny rustikálním nábytkem z přírozdních materiálů.


garden jasmine vila s bazénem

beach vila Hideaway Dhonakulhi Maledivy

Vily jsou rozděleny do těchto úrovní:
Hideaway palace o velikosti 1.420 m2 a jsou určeny pro dvě a více rodin. Jsou skloubeny z více jednotlivých pavilonů, tvořící prostorný obývací pokoj, dvě ložnice, dva pokoje pro hosty a jídelna, koupelna a WC. Pavilony jsou obklopeny řadou bazénů a soukromou pláží a propojeny dřevěnou palubou.
Spa Water Villa o velikosti 235 m2, mají svou vlastní sluneční terasu, jacuzzi a parní lázně.
Jasmine Garden Villa o velikosti 705 m2 má svůj vlastní bazén a soukromou pláž.
Dhonakhuli Residence o velikosti 550 m2, má svou vnitřní i venkovní koupelny, privátní dřevěnou terasu s jacuzzi.
Ramba Retreat o veliosti 385 m2, vnitřní koupelna, ložnice, salonek, privátní zahrada.
Funa Pavilon velký 167 m2, vlastní zahrada, ložnice, dřevěná terasa, venkovní koupelna.


Hideaway Dhonakulhi Maledivy

pláž

Hideaway Dhonakulhi – vybavení pokojů – hotel Maledivy

V každém pokoji či vile maledivského hotelu Hideaway Dhonakulhi je minibar, IDD telefon, Tv se satelitem, župany, pantofle, HiFi systém, kávovar, lehátka a slunečníky.


Hideaway Dhonakulhi bazén

palace vila

Hideaway Dhonakulhi – vybavení hotelu – hotel Maledivy

V hotelu Hideaway Dhonakulhi je bazén, sauna, vířivá vana, lázně, internet, restaurace, kadeřnictví, skate park, tenisové kurty a marina pro 25 jachet.


spa vila

beach bar

Hideaway Dhonakulhi – sportovní možnosti

Další možnosti vyžití na ostrově Hideaway Dhonakulhi: sportovní potápění, windsurfing, jachting, kanoe, vodní lyžování, tenis, badbinton, aerobic, rybaření a exkurze na okolní maledivské ostrovy.